ASUS onthult nieuwe serie Zenfone 4

We Love Photo Eindelijk is het zo ver! De langverwachte Zenfone 4 Smartphones zijn onthuld op het We Love Photo-persevenement in Rome: de ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro,...

We Love Photo

Eindelijk is het zo ver! De langverwachte Zenfone 4 Smartphones zijn onthuld op het We Love Photo-persevenement in Rome: de ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie en ZenFone 4 Max.

ASUS introduceert de eerste smartphone-familie waarbij de gehele lijn is uitgerust met dubbele camera’s op de voor- óf achterkant. Hierdoor kunnen gebruikers van dichtbij, veraf en onder alle lichtomstandigheden de beste foto’s schieten.
Met deze indrukwekkende dual camera’s verandert de Zenfone 4 Smartphones hoe jij jouw belangrijkste momenten vastlegt en deelt met je vrienden en familie!

De Zenfone 4 familie is per direct te pre-orderen en zal vanaf 30 september breed beschikbaar zijn bij onder meer Bol.com, BCC, Belsimpel, Coolblue en Media Markt!

We Love Selfie

De ZenFone 4 Selfie-serie heeft dubbele camera’s van hoge kwaliteit aan de voorkant van de telefoon en is voorzien van intuïtieve en krachtige selfie-software. Hiermee maak je gemakkelijk mooie en superbrede selfies samen met al je vrienden.
Met de combinatie van dubbele camera’s en beautification features, is de ZenFone 4 Selfie-serie de beste all-round keuze voor selfies. Klaar om te delen op je social media!

We Love Power

Bij de ZenFone 4 Max-serie staat power centraal. De 5,5-inch met zijn grote 5000mAh batterij laadt razend snel op en heeft tot wel 46 dagen aan 4G standby-tijd! Met zijn formidabele batterij kan de ZenFone 4 Max ook dienen als powerbank en andere apparaten opladen. Voorzien van dubbele camera’s aan de achterkant, een 13MP maincamera en een 120° groothoekcamera, is de Max tevens dé perfecte keuze voor alledaagse fotografie!

Bron (citaat): ©ASUSTeK Computer Inc

Catagorien
Apparaten
Gesponsord:

Gerelateerd