DRUMBRUTE, de jongste telg van Arturia’s BRUTE familie

Onlangs bracht Arturia, de Franse fabrikant van hard- en software synthesizers, een analoge drummachine op de markt, de DRUMBRUTE.Deze stepsequencer kenmerkt zich door de warme analoge klanken. Met 17...

Onlangs bracht Arturia, de Franse fabrikant van hard- en software synthesizers, een analoge drummachine op de markt, de DRUMBRUTE.
Deze stepsequencer kenmerkt zich door de warme analoge klanken. Met 17 kenmerkende, volledig analoge drum- en percussie instrumenten, een intuïtieve sequencer, een 2 standen 12dB Steiner-Parker filter en dynamische bediening, heeft deze drummachine de dj veel te bieden.drumbrute front
Het apparaat heeft een sequencer met 64 steps en 64 patterns met uitstekende controlers en is voorzien van een ruime aansluitmogelijkheden.

Op de DRUMBRUTE vindt je geen menu’s of presets. Hierdoor wordt je ook niet afgeleid en krijgt je inspiratie vrij baan.

Door de “Swing” (per instrument) en de “Randomness” te gebruiken kan je de produktie een meer menselijke tint geven, alsof het een echt drummer is.

Zie hier een optreden van de Mexicaanse electro-latino band Sotomayor, waarin Paulina laat zien hoe zij de DRUMBRUTE combineert met bongo’s en zang.

Catagorien
ApparatenAudio
Gesponsord:

Gerelateerd