De nieuwste externe iPhone microfoon van IK Multimedia

Onlangs introduceerde IK Multimedia de nieuwste iPhone microfoon, de iRig Mic HD 2. Deze externe microfoon is speciaal ontworpen om de mogelijkheden van High Definition digitale audio toegankelijk te...

Onlangs introduceerde IK Multimedia de nieuwste iPhone microfoon, de iRig Mic HD 2. Deze externe microfoon is speciaal ontworpen om de mogelijkheden van High Definition digitale audio toegankelijk te maken voor zangers, muzikanten, interviewers, broadcasters, presentatoren, podcasters en vloggers, die op een eenvoudige manier de meest zuivere mobiele opnames willen maken.

iPhone microfoon

De iRig Mic HD 2 wordt geleverd met alle aansluitingen die nodig zijn voor de iPhone, iPad, iPod, Mac en PC.

iRig Mic HD 2 is voorzien van een zijdeachtig zakje, een microfoonstandaard aansluiting met een draadverloop van 5/8″naar 3/8″ en een tafeldriepoot die goed is te gebruiken bij conferenties, radio shows, video gesprekken en meer.

Met de microfoon kunnen opnames worden gemaakt met een hoge kwaliteit van 24-bits resolutie en een sample rate tot 96kHz. Hij is voorzien van een hoge kwaliteit goud gesputterde electret condensator capsule, die garant staat voor een uitstekend transiënte en frequency respons (20 Hz – 20 kHz, -3dB) en een langere levensduur.
De geïntegreerde low-noise preamp laat precies de gewenste geluidssterkte instellen voor het optimale opnamesignaal.

Ook is de iRig Mic HD 2 voorzien van een geïntegreerde koptelefoon uitgang met volume controle, waarmee het signaal van het toestel kan worden gecontroleerd. Deze is geschikt voor de iPhone 7.
De uitgang is ook handig wanneer het signaal naar een ander opnameapparaat, mixer of PA moet worden gestuurd.

Over apps valt niet te klagen. De iRig Mic komt met software en apps ter waarde van €170, waaronder Mic Pack voor VocalLive, Pro Bundle voor iRig Recorder, T-RackS Classic en Mic Room.

Gesponsord:

Catagorien
ApparatenAudio
Gesponsord:

Gerelateerd